Stupido Records

HC ANDERSEN

 
Joensuussa perustetun HC Andersenin esikois-lp Satuja ja tarinoita (Stigma levyt) julkaistiin vuonna 1990. Stupido Records julkaisee 25-vuotisjuhlan kunniaksi levyn ensi kertaa cd:llä kokonaan uudelleenmiksattuna ja masteroituna. Alkuperäisen vinyylijulkaisun 45 kappaletta saavat cd:lle seurakseen myös yhdeksän levyltä aikanaan tilanpuutteen vuoksi pois jäänyttä kappaletta, joita ei ole julkaistu aiemmin missään.

Satuja ja tarinoita -uudelleenjulkaisun juhlistamiseksi sunnuntaina heinäkuun 19. Joensuun Ilosaarirockissa lavalle nousee levyllä soittava HCA-kokoonpano Jake Romppanen (kitara), Pakke Pakarinen (basso), Ema Hurskainen (rummut), Teho Majamäki (lyömäsoittimet) sekä vuonna 2002 kuollutta laulaja Ville Mäntystä tuuraava Paleface.

Keikalla kuullaan materiaalia pääasiassa Satuja ja tarinoita -lp:ltä, mutta muihinkin suuntiin poukkoilu on mahdollista sekä todennäköistä.

HC Andersen toimi aktiivisesti perustamisvuodestaan 1987 jotakuinkin vuosituhannen vaihteeseen saakka ja julkaisi debyytti-lp:n jälkeen vielä kolme täyspitkää albumia (5 vuodenaikaa [1991], Hämäyksen koston pojan paluu II [1993], Eventyr [1996]), teki kaksi kiertuetta Saksaan ja esiintyi mm. Islannissa.


www.facebook.com/hcafinland

 

KEIKKAKALENTERI

Keikat myy

Ei keikkoja juuri nyt.

 

UUTISET

Stupido Records Proudly Presents: Nick Triani´s White Trash (31.03.2011)
TWIN 157
SATUJA JA TARINOITA
CD julkaisu 10.7. / TWINCD 157, 2015


 

STUPIDO JUKEBOX