Stupido Records

LA SEGA DEL CANTO

 
Suomalaista ja vähän ulkomaistakin popmusiikkia sahan säestyksellä! La Sega Del Canto kuuluu sarjaan suomalaiset kummallisuudet,joilla on kulttimainetta ulkomaillakin. Näyttelijöiden sivuprojektista alkunsa saaneen yhtyeen äänitteitä on julkaistu niin Venäjällä kuin Saksassakin.
Viimeisimpänä lisäyksenä yhtyeen kokoonpanoon on liittynyt Eläkeläisistä tuttu Kristian "Ema" Voutilainen, joten yhtyeen lavapresense ei ole ainakaan kutistumaan päin.
 
Kumikameli syntyi itärajan pinnassa 20 vuotta sitten vastineeksi kitararokille. Loogista kyllä tämän päivän Kumikameli on äänekäs kitarayhtye.
Yhtyeen alkuaikojen haitarivetoisista lastenlauluista on kuljettu pitkä, kymmenen albumin mittainen tie, joista peräti kahdeksan on julkaissut Stupido.

Matkan varrella Kamelin kokoonpano on elänyt, mutta alusta asti mukana on ollut "Liiterin piru", vokalisti ja biisienkirjoittaja Toppo Koponen, joka tunnetaan myös Eläkeläisten runosuonesta vastaavana.
 
Lyriikoiden moniselkoisesta ja kiitellystä Suomen kielestä huolimatta Kumikamelin levyjä on julkaistu mm. Ruotsissa, Saksassa ja Venäjällä. Kierot koukut tarttuvat, vaikka kieltä ei ymmärtäisikään...


http://www.lasegadelcanto.net/

 

KEIKKAKALENTERI

Keikat myy

Ei keikkoja juuri nyt.

 

UUTISET

Stupido Market avattu Kallioon (08.10.2018)
Stupidon syysuutuuksia (14.08.2018)
Pelle Miljoona United vaihtaa miehitystä kesällä (21.06.2018)
Autiomaa: Kantrin viimeiset herrasmiehet 23.2.2018 (08.03.2018)
Huuto!: Maailma on SS-market julkaisu 16.02.2018 (16.02.2018)
TWIN 88
LIGHT METAL MUSIC
CD / TWINCD 88, 2007


 

STUPIDO JUKEBOX