Stupido Records

MARA BALLS

 
Mara Balls on Tamperelainen muusikko ja taiteilija, jolla on maailmanneksi kovin bändi nimeltä Mara Balls.

Elävä kivi on tamperelaisen muusikon ja taiteilijan Mara Ballsin toinen pitkäsoitto. Levy on edeltäjäänsä pohtivampi ja kaivautuu syvemmälle olemassaolon mysteeriin. Kantavat teemat ovat aika, mieli ja eksistenssi. Bluesista ammentava psykedeelinen rock esittelee elinvoimaisen ja täysin pidättelemättömän kitaristin, jota on verrattu niin Hendrixiin kuin hallitsemattomaan luonnonvoimaan.

"Toinen levy Elävä Kivi paljastaa debyyttiä enemmän mun herkkää puolta. Kantavat teemat ovat aika, mielen horjuminen ja olemassaoloon liittyvä hämmennys. Kaiken ydin on kuitenki se oivallus, että mä elän. Soittamalla teen itsestäni todellisemman niin itelle kuin muillekin. Soitan, siis elän. Tuottamani ääni on kuin soiva kehys kokemukselle olemassaolosta.

Kun soitan kitaraa nupit kaakossa universumin repivimmällä futsilla, mulla on ihan helvetin turvallinen olo; seuraan kovaa ääntä kuin se olisi mun paimen. Tuntuu, että oon viimeisen vuoden aikana kuitenki kasvanu biisintekijänä ilmaisuun, jossa uskallan kattoo myös sen mökän taakse; kuunnella hiljaisuutta. Levyllä ja myös keikoilla on enemmän hiljaisuutta ja herkkytttä ku debyytillä, tosin kyllä siä sitte louhitaanki vastapainoksi entistä raskaammalla kädellä. Ne molemmat ääripäät on mun arkea. Kaaos on mun koti, kirjotin hiljattain paperin kulmaan.

Mara muistetaan myös kiihkeän uran tehneen Jukka Ja Jytämimmit -yhtyeen basistina, sekä tamperelaisen kulttuurilmiö Keltaisen Talon käynnistäjänä.


https://www.facebook.com/maraballs/

 

KEIKKAKALENTERI

Keikat myy

Ei keikkoja juuri nyt.

 

UUTISET

Mara Balls: Maailma palaa 7" EP (09.02.2018)
MARA BALLS: Elävä kivi 5.5.2017 (05.05.2017)
VUORTEN TAA julkaisu 13.5. (13.05.2016)
Kumikamelilta levy - Eläkeläisiltä kans! (13.11.2001)
TWIN 181
ELÄVÄ KIVI
CD/LP/DIGI 5.5. / TWINCD 181, 2017
Maailma palaa 7" EP / Digi 9.2.2018, 2018
Tuulee Digi, 2017
Vuorten Taa CD/LP/DIGI, 2016


 

STUPIDO JUKEBOX