Stupido Records

KNUCKLEBONE OSCAR & THE SHANGRI-LA RUBIES

 
Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies on uusi rhythm & bluesin ja burleskin naittava superkokoonpano, jossa kotimaan tunnetuimpiin burleskitekijöihin kuuluva duo The Ravishing Shangri-La Rubies sekä Knucklebone Oscar yhdistävät voimansa. Livenä sekstettinä esiintyvä kokoopano esittää vanhan liiton räiskyvää ja säteilevän lavashowta, tyylikästä mutta sopivan rosoista burleskia sekä b-luokan strippiklubien laiskanpulskeaa bluessoundia. Tässä naitetaan yhteen Las Vegas, savuinen salakapakka, kuuma tanssi ja cool blues.
Knucklebone Oscar & The Shangri-La Rubies osallistuu tämän vuoden UMK:hon kymmenen valikoidun finaaliaktin joukossa räväkällä Caveman -bailubiisillä. Tavoitteena on Kiovan Euroviisut ja voitto kotiin keväällä 2017!
Knucklebone Oscar julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 1996 viettäen nyt 20-vuotisjuhlaansa. Kitaristilaulaja on tullut tunnetuksi suoraviivaisesta ja energisestä rockista, mutta on viime vuosina siirtynyt lähemmäksi alkuaikojen juurevaa bluesilmaisua. Stupido Records julkaisi kehutun “King of Helsinki” 20-vuotisjuhla-albumin maaliskuussa 2106. Tammikuussa Oscar edusti Suomea bluesin MM-kisoissa Memphisissä, Tennesseessä, USA:ssa White Knuckles Trion kanssa.
Ultra-Grind-shown säteilevät helmet, The Ravishing Shangri-La Rubies, on vuosikymmenen ajan ollut erottamaton osa Suomen burleskiskenen kovinta kastia. Tinker Bell ja TurrrboCherry esiin- tyvät niin kansainvälisillä - heidät on nähty mm. Burlesque Hall of Fame:ssa Las Vegasissa- kuin kotimaisillakin lavoilla. Rubiesin ja Oscarin yhteistyö alkoi kaksi vuotta sitten ja neidit ovat esiintyneet mm. Knucklebone Oscarin musiikkivideoilla.


https://www.facebook.com/RubyKnucklesSextet/

 

KEIKKAKALENTERI

Keikat myy

Ei keikkoja juuri nyt.

 

UUTISET

KING OF HELSINKI julkaistiin 18.03.2016 (19.03.2016)