Stupido Records

JACKRABBIT

 
Vuonna 1991, pohjoisen taivaan alla perustettiin perinteitä kunnioittava rockbändi JACKRABBIT.

Neljä nuorta miestä jakoivat samanlaiset visiot ja musiikilliset mieltymykset, tyyliin; 70-luku, bluesrock, southern rock, hard rock…ajoilta jolloin rockmusiikki oli heidän mielestään ollut aidoimmillaan.

Kesäkuussa -92 oli ensimmäinen keikka ja siitä päivästä eteenpäin JACKRABBIT on rokannut ympäri Suomea YHÄ rinta rottingilla ja ylpeänä valitsemallaan tiellä!

Syksyllä 2017 Jackrabbit julkaisi uuden hienon albumin ’Justified’. Omien biisien lisäksi yhtyeellä on keikoilla valmiudet satoihin rock-klassikoihin joista esimerkkinä, albumille päätynyt, upea versio Free-yhtyeen Wishing Well -klassikosta. Eli keikoille voit tilata bändin myös ns. räätälöidyllä setillä, mikäli tunnelmaan istuu rock- ja southern -klassikot!

Jackrabbit:
Ana – laulu, kitara
Tim – basso
Mika – soolokitara, laulu
Mikki – rummut, laulu

Discografia:
Here I Am – 1995
Poor Man´s (promo-cd) – 1997
Experiments (promo) – 2000
Roll the Dice (promo) – 2004
Collection 1991-2011 – 2012
" North Will Rise Again" -kokoelma (mukana mm. Havana Black, Melrose ja Peer Günt) - 2013
Justified – 2017




https://www.facebook.com/Jackrabbit.fi/

 

KEIKKAKALENTERI

Keikat myy

Ei keikkoja juuri nyt.