Stupido Records

KÜRøISHI

 
"Vuosi 2017 oli oululaisella Kürøishi:lla asiallinen vuosi. Bändi julkaisi debyyttialbuminsa Poverty.Ignorance.Greed.Slavery puoli vuotta perustamisensa jälkeen, joka myi loppuun lyhyessä ajassa. 12”:n vinyyli EP:n Slukad af Slutet, tuli ulos vain muutama kuukausi debyytin jälkeen. Bändi esiintyi sekä Suomessa että Ruotsissa useaan otteeseen.

Vuodelle 2018 bändillä on luvassa “Sound the Alarm” - nimeä kantava toinen pitkäsoitto, joka julkaistaan debyyttialbumin ja 12” EP:n tapaaan Euroopassa Fight Recordsin kautta, Yhdysvalloissa SPHC Recordsin toimesta, sekä Japanissa albumin puolestaan pistää pihalle Break the Records. Huhtikuussa Kürøishi lähtee lähtee soitteleen maailmanlopun hälytyskelloja kiertueelle Japaniin.

Musiikissaan Kürøishi luottaa voimakkaaseen hardcorepunkkiin unohtamatta melodioita ja raskasta paahtoa. Jos tykkään Tragedy:stä, Discharge:sta, Motörhead:ista tai Entombed:ista tulet pitämään myös tästä “vanhojen” veteraanien tulisesta, kantaaottavasta ja metallisesta d-beat crust - sopasta.https://www.facebook.com/kuroishidbeat/
https://mayhempunks.bandcamp.com/

 

KEIKKAKALENTERI

Keikat myy

Ei keikkoja juuri nyt.