Stupido Records

KNUCKLEBONE - PREACH!

 
KNUCKLEBONE - PREACH! - FEAT. IRA MULTAHARJU & THE HOLY ROCK VOICES
-KUORO

B.B. KING SANOI ETTÄ GOSPELISTA OLI HELPPOA SIIRTYÄ BLUESIIN YKSINKERTAISESTI KORVAAMALLA JESUS BABY:LLÄ.” OSCAR MUOTOILEE PREACH! -ORKESTERIA NÄIN: “WE WILL PUT JESUS BACK TO THE THE ROCK!”

Vanhan liiton Gospelin ja rock ’n’ rollin riemukas kohtaaminen.

Preach! on elävän rytmivieterin, Knucklebone Oscarin johtama hyppy gospelmusiikin maailmaan. Näyttävässä showssa yhdistyy Suomessa aiemmin kokemattomalla tavalla väkevä gospel, rock ’n’ roll, blues ja hulvaton lavashow.

Shown keuladuon toisella puolikkaalla, solisti Ira Multaharjulla on taatusti suomen “mustin” gospelääni ja maileittain valovoimaa. Näillä hän on vuosia herättänyt ihailua maineikkaan Lahden Gospelkuoron pääsolistina. Kirsikkana kakussa on The Holy Rock Voices, saman kuoron jäsenistä koostuva säihkyvä enkelikuoro.

Shown pumppaava sydän on Knucklebone Oscarin bändi, mustaan svengiin erikoistunut spesialisti -orkesteri. Tämä takaa Suomen oloissa ainutlaatuisen ja autenttisen gospelsvengin, tämän lähemmäs Blues
Brothersin kirkkotunnelmia ei Suomessa päästä!

Knucklebone Oscarin tavaramerkki on aina ollut tulikuuma blueskitarointi ja ultravilli liveshow. 25-vuotistaiteilijajuhliaan viettävä, maailmaa kiertänyt kitaramies osoitti olevansa elämänsä tikissä tarjoilemalla viime vuoden UMK:ssa kisan hulvattomimman liveshown. 2016 Oscar edusti Suomea bluesin MM -kisoissa Memphisissä ja julkaisi
kehutun “King of Helsinki” –juhlalevyn.

Viihdyttävää, väkevää ja svengaavaa, Hallelujah!
https://www.facebook.com/knucklebonepreach/

 

KEIKKAKALENTERI

Keikat myy

Ei keikkoja juuri nyt.

 

UUTISET

KING OF HELSINKI julkaistiin 18.03.2016 (19.03.2016)