Stupido Records

SEKRET TEKNIK

 
Sekret Teknikin syntetisaattorimusiikki yhdistää 80 luvun tumman cyberpunksoundin moderniin synthwaveen, post-punkiin, discoon ja EBM:ään. Tuloksena on dystooppinen soundtrack kuvitteellisesta menneisyydestä. Yhtye itse kuvaa musiikkiaan ydinsodan jälkeiseksi syntetisaattorimusiikiksi.

Kahden punkkarin ensimmäinen syntikkabändi sai alkunsa kummankin kaivatessa vaihtelua perinteisiin bändikuvioihin. Takaraivossa piili halu päästä kerrankin käsittelemään itselle rakkaita aiheita: scifiä, tietokonepelejä, 80-luvun kauhua ja feikkisatanismia!

Aluksi yhtyeen piti esiintyä avaruussatanistisena uskonlahkona, mutta ajatuksesta luovuttiin pian ja lahkon sijaan päätettiin keskittyä olennaiseen, soittamaan tummaa ja tanssittavaa syntikkamusaa.

Viiden vuoden ikäinen yhtye on nopeasti noussut 80-luvun tummempien pohjavirtausten estetiikkaa arvostavien piirien tietoisuuteen. Viime vuosina myös Ruotsissa ja Virossa keikkaillut bändi on genren kovimpia livebändejä.

Radikal Software on yhtyeen kolmas levy ja se jatkaa Sekret Teknikin matkaa syvälle 80-lukulaisen populaarikulttuurin syövereihin. Levyn nimi on kunnianosoitus vapaata informaatiota ja radikaalia kansalaismediaa edistäneelle Radical Software-zinelle ja sen edustamalle DIY-filosofialle. Kappaleet viittaavat mm. Neil Gaimanin teksteihin, Ghost in the Shell-animeen, Mad Maxiin, 80-luvun satanismijahteihin, H.P. Lovecraftin myytteihin ja anarkistifilosofi Noam Chomskyn kirjoituksiin.
Tämän bändin olisi pitänyt soida Terminator ykkösen discokohtauksessa!


https://www.facebook.com/sekretteknik/
https://sekretteknik.bandcamp.com/

 

KEIKKAKALENTERI

Keikat myy

23.11.2019
Sveta Bar, Tallinn (EST)