Stupido Records

BOOMHAUER

ME THINK OK!
CD (TWIN 73, 2005)

1. Piece of Mind
2. Up on the Roof
3. Good Hunch
4. Won't You Do Your Thing
5. Lake Norman Jukebox
6. Where You Belong
7. This Town Means Well
8. Load of Troubles II
9. Dance With Your Woman
10. Careless Bird
11. Cricket
12. Let Your Tears Roll
13. John
14. Hot to Handle
15. Yeah Baby
16. Come Closer
17. Ain't Nothing

TWIN 73

”Kaikki kunnia bändille siitä, että se on edes yrittänyt rikkoa yhden sapluunan toimintatapaansa. Harmi vain, että muutokset jäävät näennäisiksi. Muutosta vanhaan on haettu jakamalla kappaleita hitaisiin (Peace Of Mind), vielä hitaampiin (This Town Means Well) ja perinteisiin nopsiin Boom-paloihin (Up On The Roof). Tuloksena ei kuitenkaan ole vireämpi kokonaisuus, vaan Me Think OK! kuulostaa siltä, että biisejä on valittu kiintiöiden perusteella. Ainoa todellinen kehityksen merkki ovat kantrirock-vaikutteet, joita olisi kuullut rumpali Mikko Lappalaisen tietotaidon tuntien mielellään enemmänkin.

Vaikka biisit eivät ole pituudella pilattuja, erottuvat täyteraidat silti kiusallisen hyvin. Siinä ei soundin ruuvaaminen rosoisemmaksi auta, kuten Load Of Troubles II osoittaa. Pituutta levylle on yritetty lisätä väkisin. On tietysti kyseenalaista kritisoida bändiä siitä, että se haluaa tehdä kokopitkiä albumeita, mutta näillä konsteilla se ei onnistu. Viisainta olisi miettiä myös tuotantokysymyksiä. Dance With Your Womanin uusioversio ja Careless Bird potkivat ihan toiseen malliin, kun soundeissakin on atakkia.

Seremoniamestarina Krappala on vertaansa vailla, mutta laulajana rajat ovat tulleet jo vastaan. Nyt olisi radikaalien ratkaisujen paikka. ”Antti Luukkanen, Soundi, 03/2005


Me think OK! on vaikuttava vaikuttava albumi, joka kuitenkin vaatii avautuakseen oman aikansa. .
(Jani Peltonen, mesta.net) 4/5

 
« Takaisin kataloogiin