Stupido Records

Anal Thunder

ASS MONKEY
Digi (STUPIDO 191, 2017)

1. Ass Monkey Jukebox 
ANAL THUNDER SYNDROME
LP/Digi 9.3. (TWIN 189, 2018)

1. Anal Thunder Syndrome

TWIN 189

 
OUT OF 12 STEPS
digi/vinyl (STUPIDO 160, 2016)

1. Selfie Generation Jukebox
2. Holes
3. Take It All
4. Sober World
5. Not So Long Ago

STUPIDO 160

 
TIME OF YOUR LIFE
CD+DVD (TWIN 117, 2010)

1. 13 Years Down The Drain
2. Keep It Real(ly Boring)
3. Sleep Well
4. Topi's Song Jukebox
5. God Is Not And Excuse
6. Let Go
7. Song About Getting Smashed
8. C-O-M-P-L-I-C-A-T-E-D
9. Nunca Vamos A Volver
10. Through Al Bundy's Eyes
11. The End
12. Where The Wild Roses Grow
13. + 13 Years Down The Drain bonus-dvd 45 min

TWIN 117

”Anal Thunderia on aina ollut vaikea hahmottaa. Toisaalta se on paljon enemmän tosissaan mitä nimen perusteella voisi luulla. Sen säpäkän nopeatempoinen punkrock on äärimmäisen melodista ja kevyttä. Punkin nihilismistä se ei ole ikinä kuullutkaan. Ettei totuus unohtuisi, bändin keikoilla voi kuitenkin tapahtua aivan mitä vain keskinäisestä nyrkkitappelusta kesken kaiken simahtamiseen. Anal Thunderiin liittyy huumoria, mutta se sättii ja ilveilee muillakin aseilla kuin alakerran aukoilla.
Saman kaavan mukaan mennään perseilijöiden kolmannellakin albumilla. Anal Thunderin punkissa ei ole sääntöjä, ei rajoittavia tekijöitä tai kiellettyjä aiheita. Iloa pitää elämässä olla, mutta jonkinlainen haikeus kaihertaa taustalla. Bändi saattaa kiepata lallattavista äijäkööreistä naislaulun ja viulun mukanaan tuomaan melankoliaan ennätysajassa. Kaikkea toimintaa leimaa karnevalistinen anarkismi – vaikkapa härskeillä viittauksilla rock-klassikoihin tai pöljien covereiden muodossa.
Time Of Your Lifen nimi viittaa luonnollisesti työnteon mielekkyyteen. Asiaan jota on punkissa käsitelty muutaman kerran aiemminkin. Arjen ahdistusta loivennetaan Anal Thunderin mallin mukaan ryypiskelemällä, josta se on parhaat kappaleensakin tehnyt. Cheap Wine And Quality Time -ep:n (2003) Drink Myself To Deathia ei bändi tosin vieläkään ylitä. Tällä kertaa parhaiten suomalaisen miehen sielunmaisemaa raapii Through Al Bundy´s Eyes.
Mukana seuraa monet röhönaurut kirvoittava oheis-dvd, joka harvoin on yhtä perusteltu lisä levyn kylkeen kuin nyt.”
Antti Luukkanen, Soundi, 09/2010

“Time of Your Life on astetta rankempaa materiaalia kuin edeltäjänsä, vuonna 2008 ilmestynyt 4 a.m. Illusion. Varsinkin levyn lopusta löytyvä The End on sellaista heviä, että suht hiljaisella volyymillä autoradiosta kuunneltuna luuli, että Nightwish oli lauteilla.
Levyn sanoitukset käyvät yhteiskunnan epäkohtien kimppuun, osansa saa tietenkin uskonto sekä ihmiskunta. Ryypiskelyä ei myöskään ole unohdettu, siitä osoituksena biisi Song About Getting Smashed.
Erikoisia cover-kappaleita harrastava AT on tällä kertaa iskenyt kyntensä Nick Caven ja Kylie Minoguen klassiseen duettoon Where the Wild Roses Grow, jossa laulajat Ultima Foole ja Milka tekevät hienon työn muokatessaan biisin täysin bändin näköiseksi.” Toni van der San, MTV3, 09/2010
• Shotgun Club – Love Under The Gun

“Helsinkiläinen Shotgun Club on onnistunut pääsemään ensialbumillaan hämmästyttävän lähelle 30 vuoden takaista kolkkoa rocksoundia. Rumpukompit ovat äärimmäisen yksinkertaisia, bassokuviot junnaavat muutaman sävelen varassa, kitara nakuttaa monotonisesti, ja äänten väliin jäävä tyhjä tila on täytetty kaiulla.
Se kuulostaa karuudessaan maagiselta ja jännittävältä, ainakin oikein - siis lyhyesti - annosteltuna. Levyn alkuminuutit ovat vaikuttavia: Flight of Fearin pahaenteisessä junnauksessa on vanhan brittiläisen synkistelyn lisäksi kaikuja myös amerikkalaisesta vaihtoehtobluesista ja nimensäkin puolesta sukulaiselta kuulostavasta The Gun Clubista. Perään seuraava Casino on Shakin' All Over -riffeineen suorastaan tarttuva. “ Ilkka Mattila, Helsingin Sanomat, 02/2011


Anal Thunderin punkissa ei ole sääntöjä, ei rajoittavia tekijöitä tai kiellettyjä aiheita.
(Antti Luukkanen, Soundi, 09/10) 4/5

 
« Takaisin kataloogiin