Stupido Records

LITTLE MARY MIXUP

PRETTY LIES
7" (STUPIDO 6, 1990)

1. Pretty Lies
2. Bedtime 
TRUCKDRIVER'S WIFE
7" (STUPIDO 11, 1991)

1. (I Was a) Truckdriver's Wife
2. A Walk Though My Door 
SWAY
CD/LP (TWIN 3, 1990)

1. JoeKing
2. Who's on the merry-go-round
3. Cathy
4. E.S.P.E.
5. ABC
6. Between satin sheets
7. (I was a) truckdriver's wife
8. Truckdriver's wife
9. Breakaway
10. Baby sency
11. Prince Ricky
12. Pretty lies
13. Misery
14. Sirens
15. A walk through my door

TWIN 3• Little Mary Mixup – Sway

"Jos Beatles ja Byrds ovat jo liian tuttuja, jos Housemartinsin hajoaminen harmittaa vieläkin ja jos Noitalinna Huraa!mainen veikeys ja haikeus tuntuu hyvältä, on Little Mary Mixup oivaa lääkettä.”
S.S. Kononen, Savon Sanomat 2.12.1990

“If The Beatles and The Byrds are already too familiar, if you’re still upset about the Housemartins breaking up and if the playfullness and dreamyness of Noitalinna Huraa! feels good in your belly, is Little Mary Mixup just what the doctor ordered.” S.S Kononen, Savon Sanomat, 1990

"Sway on riehakas ja iloisesti helisevä albumi, joka nostaa Little Mary Mixupin kepeästi ja luontevasti kuluneen vuoden tulokkaiden kärkeen. Parhaat raidat ovat pieniä pop-mestariteoksia, joiden toteutus on valloittavan tuore ja mukaansatempaava."
Asko Alanen, Soundi 1/1991

“The Sway is a rambunctious and happily chiming album that lifts Little Mary Mixup to the top of this years newcomers without much trouble. The best songs are just like small pop-masterpieces, their implementation is captivatingly fresh and spellbinding.” Asko Alanen, Soundi, 1991

"Kepeää poppia 60-luvun makuun lataavat pikkumeerit ensimmäisellä isolla levyllään. Parissa vuodessa tyttöporukasta on kehittynyt "oikea" yhtye, joka tietää mitä tekee ja miten sen tekee. Sävellyksissä on tarttuvuutta, soitossa & laulussa hyvä meno. Kaikki tämä kuuluu myös levyltä."
Markku Fagerlund, Helsingin Sanomat 1.12.1990


”Olen oppinut ottamaan Swayn sellaisena kuin se on: hauras, horjuva, raikas, valloittava hiomaton timantti. --- Pikkumeerien lähestymistavassa on jotain aseistariisuvaa, sinisilmäistä ja inhimillistä. Popmusiikin ydinhän on tässä; näppäryyden, amatöörimäisyyden, naiiviuden, huumorintajun viisaassa synteesissä. Jonathan Richman rakastaisi näitä tyttöjä!”
Kalervo Koskela, Rumba 22/ 1990

http://www.lilith.fi/artistit/llilith_little_mary_bio.html


 
« Takaisin kataloogiin